sábado, 29 de septiembre de 2012

MÚSICA DEL SÁBADO: A VECES UNA ORACIÓN...

3 comentarios:

 1. Hola Joan, grácias por tu visita a mi blog.Los buenos amigos siempre están ahí...Hace unos dos meses que no publicaba en mis blogs, pero hace una semana entré en los dos y publiqué.Veo que has cambiado la apariéncia exterior de tu blog,y te ha quedado con esa calidez y sencillez que tu posees.La música es preciosa y emana paz..y tu entrada de hoy sábado, la verdad es que es muy adecuada para los momentos que vivimos. Me ha gustado.Un abrazo Joan: Karma

  ResponderEliminar
 2. A vegades i segons en quines persones, la pregària existeix sustentada pels gens heretats, més que per les paraules apreses en llibres.
  En el meu cas, la pregària nocturna heretada de la meva àvia i ella vés a saber de quina altra dona l'heretà, es repeteix dins meu i m'ajuda en les dificultats. La dic cada ni i a vegades també a la migdiada.
  Les persones, malgrat el nostre desig de volar, estem fermament atretes per la gravetat de la Terra. Som Terra i de la Terra. Per això en certs moments insegurs o amargs necessitem l'aixopluc, refugi, esperança que ens dóna el que potser és només un fragment d'oració més extensa: "(...)La Verge Maria
  t'està al costat / i t'està dient: / Olga, reposa, / no tinguis por de cap mala cosa, / que si cap mala cosa et vol tocar, / la Verge Maria te'n guardarà."
  Una abraçada.
  Olga

  ResponderEliminar
 3. Te será otorgado el premio FÚNDETE CONMIGO desde el blog de acompáñame, pásate a unirte a nosotros.

  Un besazo.

  ResponderEliminar