sábado, 9 de febrero de 2013

MÚSICA DEL SÁBADO: CANCIÓN DE LA OVEJA PERDIDA

Para niños de 0 a 90 años.Y otro fragmento de Mannel:
Les persones som com la música; un instrument per transmetre sentiments. Perquè cada sentiment és com una cançó, una cançó que tot i ser la mateixa cançó, ens diu una cosa diferent cada cop que la tornem a sentir. Cada cop que la tornem a viure, que l’expressem, que la pensem Perquè tot és música i tots som músics i intèrprets, quan pensem la música com un sentiment. (Mannel)

Las personas somos como la música; un instrumento para transmitir sentimientos. Porque cada sentimiento es como una canción, una canción que a pesar de ser la misma, nos dice algo diferente cada vez que volvemos a escucharla. Cada vez que volvemos a vivirla, que la expresamos, que la pensamos...Porque todo es música y todos somos músicos e intérpretes, quando pensamos la música como un sentimiento. (Mannel)

2 comentarios:

  1. Ben certes les paraules de Mannel. Igual que les persones i les cançons, també la poesia, els llibres, la contemplació d'un quadre o d'una posta de sol. Cada vegada pot parlar-nos amb noves tonalitats, perquè també els nostres ànims són diferents cada vegada.
    Una abraçada gran!

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias Joan Josep, espero poder agradecerte algun dia que me permitas formar parte de tu magnífico blog.

    ResponderEliminar